Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
hyacintho doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Test: No Information
Statistics
Joined: 09/16/2013
Status: (Offline)
Last Seen: Jun 21 2017, 08:45 PM
Local Time: Jun 23 2017, 02:04 PM
41 posts (0 per day)
( 0.02% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

hyacintho

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Feb 14 2017, 02:45 PM
inactive url? [SOLVED]
hii!! c:

i was wondering if this url was a candidate for deletion? [removed], because they haven't been on for just under 2 years, and i liked the url but if it's not, it's fine!

thank you!!!
Feb 1 2017, 03:13 PM
hi!! c: i recently switched over to a new skin a few members told me that the scrollbar lagged? like the response after they scroll was delayed so it was very choppy. but the cbox scrollbar was fine? i'm not really sure what's happening and i can't recreate the problem and none of my staff can either ;; because the site works perfectly fine on our computers?

also this is the link to our site: link!

any help at all would be appreciated! thank you!!
Oct 9 2016, 06:48 PM
hi!!! i hope i'm posting this in the right section (i'm so sorry if this isn't, i wasn't sure if it's just an issue with my coding or a bug?) but for some reasons my members haven't been receiving alerts even if they've been tagged in something? the staff are still able to get notifications but anyone who doesn't have accounts with mod/admin powers aren't being alerted of when they're getting tagged/when new posts are being made to a topic they subscribed to? ;; thank you!!
Dec 31 2014, 09:51 PM
;u; I'm sorry for spamming the board orz I've been trying all sorts of things though, and I can't seem to get it to work.

Link to board: Here.

I took out the macros for expand and collapse, I even put in:
CODE
.maintitle img { display:none; }


But it's still there just invisible? Like if I hover near the end of it I can press it and expand and collapse them.

I think it's also causing the maintitle to shift when hovered even though it's not supposed to ;u; So my question was how to get rid of it entirely and if it's not the thing that's causing the categories to shift, how can I fix it so they don't?

Thank you!
Dec 31 2014, 11:00 AM
i seemed to have deleted the member search function while skinning ;u;

Link Here

how do I bring it back? thank you!
Last Visitors


Jun 21 2017, 11:21 AM




Feb 4 2017, 10:50 AM




Jan 10 2017, 08:27 PM



Comments
No comments posted.
Add Comment