Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
wallflower doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Private
Test:: No Information
Statistics
Joined: 03/17/2016
Status: (Offline)
Last Seen: Sep 13 2017, 01:01 PM
Local Time: Sep 20 2017, 05:11 AM
89 posts (0.2 per day)
( 0.04% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

wallflower

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Aug 23 2017, 05:37 PM
so i've always been one to put a lot of effort into making sure when i write content, it doesn't have one little word hanging off the end of a paragraph onto the next line or something.

and i've been writing some threads for going on 8 months now. until today, they looked snazzy and aligned and exactly how i wanted them.

i have touched NOTHING in my coding.

suddenly, today i open a thread i saw as perfect last week and it's a MESS. word spacing has gone to hell in a handbasket, paragraphs aren't lining up the way they did before. everything is just wrongwrongwrong.

and i'm not sure what's going on? did something happen on jcink's end that would have caused this? i can't understand how things can look one way on one day and a week later look completely different when no one has touched content or coding between then.
Jul 31 2017, 10:38 PM
basically, i'm trying to style a list. and when i put a symbol in the content section it changes it into a long form!

CODE
[dohtml]<div class="template">

<ul>
<li> a thing </li>
<li> a thing </li>
<li> a thing </li>
<li> a thing </li>
<li> a thing </li>
</ul>

</div><style>

.template ul { list-style:none }
.template li::before { margin-left:-1px; content:'\2022'; color:#761f29; }

</style>[/dohtml]


this should produce a list with a dot in front of each "thing" but instead i get a long string of numbers. using the dot doesn't work either, content:'•'; does the same thing.
Jun 4 2017, 11:46 AM
there is a random amount of padding appearing in different places on my coding. this occurs in my chrome browser. (i don't use firefox so idk if it's happening there. i use safari on my ipad and it's not happening on that browser.)

the thing is, this is happening all over my board. even on codes that are identical, in one place the padding appears and in the other, nothing at all! so i came with a simple code to prove my point. but i'll go through what all transpired below.


the example code
CODE
[dohtml]
<div style="width:150px; height:150px; background-color:#fff; border:1px solid black;">

<div style="width:150px; height:150px; background-color:red;"></div>

</div>
[/dohtml]



i noticed this happening on my board when i was creating a template (it happened in various places in my skin as well) and was distraught because i assumed it was something i was doing wrong. after checking my math over and over i finally reduced the code down to nothing but what you see above and saw it couldn't be me. the coding was fine?? but still the issue persisted.

image:


thinking maybe it was something conflicting on my skin, i moved to my tester board with 0% of the same coding. not only was there weird padding still, it was in a different place completely?

image:


maybe it's just me and my coding, i think. so i went to shine and dug up my old tester thread and hmmm. i get a whole new set of random padding showing up!

image:



thinking it was just a problem with me and my eyes i guess, i asked some other people to look at the codes and they saw it was happening too. then, upon poking around, i realized it is definitely not just me this happens to. i thought at first when i saw this happening to people it was just miscoded but now i'm starting to think there's a real conflict going on with borders and jcink completely???

but if someone knows how to fix it?? i would be forever grateful because this is stressing me out.
Jun 2 2017, 10:32 PM
in an effort to trim my css i was wondering if some of the base coding is able to be removed without hurting things. my areas of concern are:

Profile Styles
Logo Strip
Calendar Styling
Tabs on the portal profiles + sections
Board Statistics Links
Mini Profile Seperators


none of these are utilized on my skin and i know it's not a ton of coding but every little bit helps. so just seeing if removing these from the css altogether will cause something to go wrong or would be against any kind of rules.

thanks!
Feb 7 2017, 06:10 PM
site not secure [SOLVED]
before, when i would click on my admin pc button it would take me to a secure page.

now, when i click on it, it's reading "not secure" in the url bar. it's doing it to me on every site. did jcink change secure status on the sites or is there something wrong with mine?
Last Visitors


Aug 24 2017, 01:35 AM




Aug 23 2017, 08:12 PM




Aug 14 2017, 07:00 PM



Comments
No comments posted.
Add Comment