Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
EliteKilljoy doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Private
Test:: No Information
Statistics
Joined: 05/01/2014
Status: (Offline)
Last Seen: Dec 8 2017, 12:18 PM
Local Time: Dec 11 2017, 07:34 AM
39 posts (0 per day)
( 0.02% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

EliteKilljoy

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Dec 6 2017, 04:51 PM
Have some trouble with some mini profiles here.

I have a few questions, so I hope it's okay that I post them both here.

1. My mini profile is supposed to be a hover, but when you hover over it, it shows up for a second and goes away.

2. My avatar is repeating for some reason on my mini profile. Like it's not wide enough so it tries to repeat the image next to it.

Any help is appreciated. Thanks~
Oct 28 2017, 10:35 AM
Hey! The website I'm working on is here.

I can't figure out why the entire Welcome/Picture/Link section right below the main banner has become a link to the board home. It used to be just fine, so I'm sure I broke something (I'm assuming I left some code open somewhere or something).

Anyway, wondering if anyone here can figure it out? I scanned through the code several times and couldn't see anything wrong, so I thought I'd ask here.

Thanks!
Oct 10 2017, 03:24 PM
I have two questions about forums, so I hope it's alright that I post them both in the same thread.

The site I'm working on is HERE.

1. The subforums on the main index cause a large gap underneath them that I'd like to get rid of if possible?

2. Inside of a forum that has sub-forums, the sub-forums show the box like they have sub-forums (which they don't). Is there a way to remove that box?

I'd post my stylesheet but I don't know if you need it all and I don't want to post a whole long thing if it's unneeded.
Oct 10 2017, 01:13 PM
Hello! I'm looking for an answer for four questions, so I hope it's okay that I'm putting the two together in one post.

HERE is the site I'm working on.

1. How do you make custom profile fields show "N/A" if there is no answer inserted? Everything I've found online has been showing how to remove the "N/A", but I want to add it.

2. My avatar is not showing up. I've tried just deleting the bit where the "background image" goes, but that breaks the whole code. Where I have "<!-- |avatar| -->", the original code had a photo, but I want it to be blank until someone adds their profile picture.

3. It won't allow me to edit the custom profile fields when I go into my control panel. They are enabled and my usergroup should be allowed to edit them. Any ideas about what's wrong?

4. There's a weird space above "BIO" in the mini profile that I would like gone (there used to be an image there) but I don't know how to get rid of it?

Here's my mini profile code:
CODE
<div class="navnbag"><div class="navnavn"><!-- |name| --></div><div class="undernavn"><!-- |field_1| --> <span style="color:#dd001f">ナルト</span> <!-- |member_group| --> <span style="color:#dd001f">ナルト</span> <!-- |field_4| --></div></div>

<div style="background-image:<!-- |avatar| -->;" class="lilav"><div class="lilleomrids"></div>

<center><div class="storeomrids"><div class="lilleting"><div class="lillinfo"><span style="color:#dd001f"><b>BIO:</b></span> <a href="<!--|field_7|-->">LINK</a></div>

<div class="lillinfolinje"><span style="color:#dd001f"><b>AGE:</b></span> <!-- |field_3| --></div>

<div class="lillinfolinje"><span style="color:#dd001f"><b>RANK:</b></span> <!-- |field_5| --></div>

<div class="lillinfolinje"><span style="color:#dd001f"><b>VILLAGE:</b></span> <!-- |field_6| --></div>

<div class="lillinfolinje"><span style="color:#dd001f"><b>POSTS:</b></span> <!-- |member_posts| --></div>

<div class="lillelinkomrids"><div class="lillelinks"></div><div class="lillelinks"><a href="http://narutogaidenrp.jcink.net/index.php?act=Msg&CODE=04&MID=<!-- |id| -->"><i class="fa fa-envelope-o"></i></a></div></div></div><div class="crookedlille"></div></center></div>
Sep 25 2016, 11:28 AM
Hey, so this might be a stupid question and easy fix, but I can't figure it out for the life of me and my skinner went AWOL.

On my site, it's not showing the subforums on the index page, but I want it to.

Help?
Last Visitors


Dec 6 2017, 04:31 PM




Sep 25 2016, 11:55 AM




Jan 16 2016, 06:45 PM



Comments
No comments posted.
Add Comment