Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
blitzy doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Gender:: Female
Test:: No Information
Statistics
Joined: 04/15/2014
Status: (Offline)
Last Seen: May 20 2017, 11:37 PM
Local Time: Oct 20 2017, 12:58 PM
39 posts (0 per day)
( 0.02% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

blitzy

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
May 19 2017, 09:21 PM
So it was just pointed out to me today that on our site our delink accounts button is missing. One of our fellow admins did some investigating and he found this thread and asked if I could fix it. I tried using the code provided in the previous thread, and it worked; problem is, it made the titlemedium on the index page visible. Is there another code I can add on to get this to work?

To hide the titlemedium I use a visibility: hidden; code instead of a display: none;
Oct 18 2016, 06:42 PM
I wasn't sure if there was any other place that was better to put this, so I've decided to do it here, if there's a better place, please let me know!

I'm working on a skin, and I don't really like how it looks with the "Delete all cookies set by this board" and the "Mark all posts as read" hanging out where they are, so I want to move them. I already have a code in that deletes them, I just wanted to be sure that the code I put in to replace them was right.

When I hover over the links, the delete cookies is "act=login&CODE=06" while the posts one is "act=login&CODE=05" If I took these two and replaced them with links, would that serve the same function as it would just keeping the original code?
Sep 23 2016, 10:12 AM
Alright, so I recently created a skin for a site, and am trying to install it onto our regular board. Problem is, I can't get the skin to change so I can make sure everything looks right before I release it to the public. link.

I'm not sure if it's because the temporary skin we installed doesn't have the option to change the skin down at the bottom (the dropdown menu). I went in through the admin control panel and manually changed the skin to the new skin I made (called Age of Heroes) and in the manage skin sets it says that one member is using the skin (me), but it's not showing up correctly.

Any ideas?
Sep 17 2016, 06:18 PM
So I'm not sure why, but the usual code I use for removing the background color for the ad is not working. Site link? and the code I'm using is this one: .adbg .row4 { background: transparent; }
Sep 28 2015, 04:16 PM
I have absolutely no idea what I fudged up, but somehow, my UCP spans the entirety of my board's width (at least that's what I think it's doing).

http://rdtest.jcink.net/index.php?act=Msg&CODE=04&MID=1
Last Visitors


Dec 3 2015, 11:30 PM




Oct 31 2014, 08:49 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment