Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
RR of DD doesn't have a custom title currently.
Personal Info
Location: No Information
Born: 12 August 1980
Interests
TB, OUAT, BATB, VD, To, TwD, GoT, RPG, Skinning, Graphics, Templating.
Other Information
Test: No Information
Statistics
Joined: 06/04/2014
Status: (Offline)
Last Seen: May 19 2017, 04:31 AM
Local Time: May 22 2017, 03:30 PM
66 posts (0.1 per day)
( 0.03% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk w3lshling
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private
Signature
View Signature

RR of DD

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
May 13 2017, 08:51 AM
http://wearestars.jcink.net/index.php?showtopic=319

This is a mini profile issue, so i've linked to a thread on the site where the mini profile - should be showing up in the maintitle (under there in the purple, above the post date).

The whole skin was imported, the html templates are in the correct areas but there's no information showing up in any of the posts?

thank you to whoever replies.
May 12 2017, 06:07 AM
extra characters [SOLVED]
Hey, so I have no clue what i've done or why this is showing up and I hope I can explain it.

I'm working on a skin, currently adding in the staff popup areas to the banner image, but under the logo area just above the navstrip are these extra characters.
!0D

http://i.imgur.com/vwSObJG.png

supplying images, just in case no one else is seeing it.

I've looked through the wrappers for any added characters that I may of added in there, but was unable to find anything and same in the stylesheet.

Thanks in advance http://files.b1.jcink.com/html/emoticons/biggrin.gif

EDIT: oops forgot the forum link http://beautytest.jcink.net/index.php? lol
ack, double post. but i found it rofl my bad!
Oct 12 2016, 07:23 AM
http://testcfs.jcink.net/

I'm putting together a skin and am running into a few issues.

Firstly a strange link colour (looks to be purple) is showing when all a:link are styled to be beige or orange in colour?

Secondly the side by side structure isn't lining up when there's no posts made or subforums in that forum. note it wasn't a cfs by black custom structure so I wasn't sure which piece of the html to add to the HTML templates, maybe that's the issue?

Third, the push sidebar isn't pushing. I think this is probably because I have set a margin to the wrapper, but am unsure and so I've just left it as is. Or i've missed out some of the original coding.

Finally, I have messed around with the actual wrappers a hell of a lot, so maybe i've missed out a closing div? The stats is a work in progress, I will get that done later but for now, this is all i'm unsure about.

forum row html
CODE
<div id="row-<!-- |forum_id| -->" alt="" class="new-row">
<center><div class="cf_holder">
<div class="cf_fill">
<div class="cf_link"><!-- |img_new_post| --><!-- |name| --></div>
<div class="cf_description"><!-- |description| -->
<p><!-- |last_topic| --> by <!-- |last_poster| --></p></div>
<div id="cf_subs"><!-- |subforums_list| --></div>
</div>
</center>
</div>


custom index styling
CODE
/******************************
CUSTOM INDEX BY RACH.
******************************/
.new-row {
display: inline-block;
}

.cf_holder {
width:435px;
max-height:185px;
background:#393939;
padding-top:10px;
padding-bottom:10px;
margin-left:5px;
margin-top:10px;
}
.cf_holder a {color:#fff;}

.cf_link {
background:transparent;
border-top:4px solid #E68932;
border-bottom:4px solid #E68932;
text-decoration:none;
color:#CD8C52;
}
.cf_link a {
font: 15px calibri;
text-transform:uppercase;
transition:0.4s ease;
color:#CD8C52;
}
.cf_link a:hover {
text-decoration: none;  
color:#FCF7D3;
}
.cf_link img {margin:4px;}

.cf_fill {
width:390px;
height:145px;
padding:20px;
background:#3C2E2E;
margin:auto;
}

.cf_description {
width:375px;
min-height:70px;
padding:8px;
background:#1c1b1b;
margin:auto;
color:white;
font:8pt calibri;
margin-top:3px;
display:block;
text-align:justify;
}
.cf_description a {
text-transform:uppercase;
color:#fff;
}

#cf_subs {
background:transparent;
border-bottom:4px solid #E68932;
width:100%;
min-height:10pt;
font-size:8px;
text-transform:uppercase;
padding-top:3px;
padding-bottom:3px;
color:#fff;
}
#cf_subs a {
color:#fff;
text-transform:uppercase;
font-size:8px;
text-align:center;
text-decoration:none;
}


thanks in advance :3
Jul 12 2016, 04:13 AM
DC Reborn is where i'm having issues with the message centre stretching the forum width. On the skin called Rebirth2.0 I am using this skin at the moment.

I've hidden the overflow in the body tag, which resulted in this screen shot, the red line is where the forum width / wrapper ends but the message just keeps on going!

There was also a width of 100% in the tablebasic css, which I removed but from what i can see there aren't any further width's that are messing with the pm centre any thoughts please guys?

EDIT: ok so i found the problem there was a width in the signature area!
Jun 3 2016, 02:44 PM
Here I'm working on a skin, (custom content to be precise) and have just realised that the collapse category images are now out of alignment. Is this because of the macros i'm using, specifically the sizing of them and positioning?

Thanks in advance.
Last Visitors


Jan 25 2017, 04:46 PM




Jun 5 2016, 10:11 AM




Jan 16 2016, 06:35 PM



Comments
No comments posted.
Add Comment