Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
the sword in the darkness
Personal Info
Location: kansas
Born: 3 February 1991
Website: No Information
Interests
No Information
Other Information
Test: No Information
Statistics
Joined: 12/14/2011
Status: (Offline)
Last Seen: Yesterday at 08:36 pm
Local Time: May 22 2017, 09:33 AM
119 posts (0.1 per day)
( 0.06% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Private

max rockatansky

Members

Topics
Posts
Comments
Friends
Video
My Content
Yesterday at 08:23 pm
blah nevermind i'm dumb.
May 11 2017, 07:22 PM
May 11 2017, 07:22 PM
i'm not sure if this is a known bug but it's been going on for me for ages?

if i set up a series of custom bbcodes and nest them in a post, and then edit the post for some reason, the tags all end up rearranging themselves?

for example, i have a code that i'm trying to set up that looks like this -

CODE
[claim][IMG]https://i.imgbox.com/xD7w8K4T.jpg[/IMG][hover=FFB151] [/hover][h1]rami malek[/h1][inner][h2] ahmad el-hadidy [/h2][h2]geb [egyptian][/h2][h2]terrakinesis + reaping[/h2][h2]doe[/h2][/inner][/claim]


but once it's been posted, if i edit the post suddenly it comes out like this instead

CODE
[claim][IMG]https://i.imgbox.com/xD7w8K4T.jpg[/IMG][hover=FFB151] [/claim][h1]rami malek[/h1][inner][h2] ahmad el-hadidy [/h2][h2]geb [egyptian][/h2][h2]terrakinesis + reaping[/h2][h2]doe[/h2][/hover][/inner]


this isn't the end of the world as i can just fix the tags, but obviously it's really inconvenient.
Apr 30 2017, 01:10 AM
at the moment, webpages don't work on the mobile skin. would it be possible to get an option added similar to "allow use in board wrapper" where we can turn that off and on? i get why they're disabled atm but for example i often put sections of css in them to make it easy to include them in all the skins and so rn those sections of css just straight up don't work on the mobile skin.
Apr 22 2017, 04:53 PM
i've gone and checked the settings on all my accounts, but for some reason i'm not receiving emails when there are replies to topics i've tracked? i have gotten some emails from the board when i get tagged in a topic, but none from tracked topics though i've gotten them from other sites in the past on the same email.
Last Visitors


Apr 17 2017, 04:18 PM




Apr 16 2017, 05:46 PM




Apr 14 2017, 01:25 AM



Comments
No comments posted.
Add Comment