Add ReplyNew TopicNew Poll

 sig variable in mini profile
#
So, I see that the signature variable is present in the HTML Template for the Mini Profile, but it does not seem to display HTML correctly. It works perfectly in the older Mini Profile, but in the HTML Template the HTML in the signature field is just displayed as text.

Here's a link to the board, although I don't currently have the HTML Template for the Mini Profile active, and my coding below.

CODE
<center><div class="mini-container"><div style="background-image:url(http://sovereignrp.b1.jcink.com/uploads/sovereignrp/bd088efd-Untitled.png); width: 200px; height: 400px;"><div style=" height: 400px; width: 200px; overflow: hidden;"><!-- |avatar| --></div><div class="mini-hover" style="border-left: 5px solid #<!-- |field_14| -->"><div class="mini-content"><div class="mini-field" style="padding-top: 40px;"><!-- |g_title| -->
<!-- |field_3| --></div><div class="mini-field"><!-- |field_4| --></div><div class="mini-field"><a href="/index.php?showtopic=<!-- |field_6| -->">SHIPPER</a></div><div class="mini-field-two">PLAYED BY <!-- |field_1| -->
<a href="/?act=Msg&CODE=04&MID=<!-- |id| -->">MESSAGE</a></div></div></div></div><div class="heraldry"><!-- |signature| --></div></div><div class="mini-title"><a href="/index.php?showuser=<!-- |id| -->"><!-- |prefix| --><!-- |author_name| --></span></a></div><div class="mini-details"><!-- |field_2| --></div></center>


This post has been edited by kstark: Nov 4 2016, 01:17 PM
PM
#
Appears to be a bug. Will push this to bug reports, thanks for the report.

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
#
Hate to be a bother, but is there any update on this particular issue?
PM
#
AFAIK this has been fixed for quite a while now. <!-- |signature| --> works fine for me in our mini profiles via the html templates and it is parsing.

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
#
Is there a setting I have to change in order for it to work? Mine only shows text and it writes out all the HTML tags.
PM
#
It looks like you are right. What I thought was parsing, actually wasn't. I figured I would fix it now, but upon looking at the code and my previous comments I see why this still isn't "fixed" because the solution is not simple. This one is going to remain open for a while, sorry.

Signature should be working as intended, however, in the post rows without any issue.

signature
email: admin@jcink.com :: blog: John C.
#
Alright!
I apprecite you took time to answer and look into it!
thank you!
PM
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Share this topic:
« Next Oldest | Bug Reports | Next Newest »

Options Add ReplyNew TopicNew Poll